انفجارهای شدید در حیفا و عکا در سرزمین‌های اشغالی باقری حادثه تیراندازی در عمان را محکوم کرد نانسی پلوسی از هریس حمایت کرد مقامات امنیتی اسرائیل با خروج از غزه موافقت کردند باقری‌کنی: حمایت بی‌دریغ یمن از مردم مظلوم غزه مایه مباهات امت اسلامی است حزب‌الله لبنان محل استقرار نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳) حمله وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به ارتش اسرائیل فرماندار یک ایالت آمریکا: «ترامپ» یک جنایتکار، مرتکب تجاوز جنسی و دروغگوی مادرزاد است العربیه مدعی توقیف نفتکشی باپرچم «توگو» در ۶۱ مایلی بوشهر شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) اردوغان و بشار اسد دیدار می‌کنند؟ سرلشکر سلامی: از طرح انزوای دشمنان خارج شده‌ایم
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور پیشین روسیه: آمریکا مشتاق صادرات هروئین افغانستان به روسیه بود

  • کد خبر: ۱۹۳۹۵۸
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸
رئیس‌جمهور پیشین روسیه: آمریکا مشتاق صادرات هروئین افغانستان به روسیه بود
رئیس‌جمهور پیشین و معاون شورای امنیت روسیه گفت، طالبان در مقایسه با ائتلاف تحت رهبری آمریکا در افغانستان که علاقه‌مند به صادرات هروئین به روسیه و دیگر کشور‌ها بود، کمک زیادی برای مبارزه با مواد مخدر در افغانستان انجام داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه که سابقا رئیس‌جمهور این کشور هم بوده، این اظهارات را با اشاره به گزارش اخیر سازمان ملل درباره کاهش کشت خشخاش در افغانستان مطرح کرد.

دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد اعلام کرد، در پی ممنوعیت اعلام شده از سوی طالبان، کاشت خشاش در افغانستان در سال ۲۰۲۳، ۹۵ درصد کاهش یافته است.

دیمیتری مدودف در پیام‌رسان تلگرام نوشت: طالبان در کمتر از یک سال کاری کرد که ناتو، ائتلاف تحت رهبری آمریکا در افغانستان که ظاهرا علیه تروریسم می‌جنگید، نتوانست در بازه زمانی بیش از بیست سال انجام دهد. آن‌ها علاقه‌مند به صادرات هروئین به روسیه و دیگر کشور‌ها بودند.

ایالات متحده آمریکا در اوت ۲۰۲۱ به دنبال ورود طالبان به کابل، نیرو‌های خود را از افغانستان خارج کرد و به عملیات نظامی خود که از سال ۲۰۰۱ آغاز شده بود، پایان داد.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->